FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Frank Arnesen zou onder curatele geplaatst moeten worden’

Journalist Valentijn Driessen is niet onder de indruk van de technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen. Hij vindt namelijk dat hij er een potje van maakt en hij onder curatele geplaatst zou moeten worden.

Arnesen volgde anderhalf jaar geleden Sjaak Troost op in De Kuip en kreeg de vrije hand op technisch gebied. Sindsdien is er meer dan tien miljoen euro ‘nagenoeg verdampt’ door mislukte aankopen en huurlingen, constateert Driessen in De Telegraaf. Hij bestempelt Uros Spajic, Lucas Pratto, João Teixeira en Cristian Conteh als mislukkingen.

‘De grootste miskoop is tegelijkertijd de duurste: spits Bozenik, voor zo’n 4 miljoen euro. Hij deed Arnesen denken aan Robert Lewandowski. Die opmerking alleen al is een aanklacht aan het adres van de Deen’, schrijft Driessen, die ook Francesco Antonucci noemt. Voor de Belgische middenvelder betaalde Arnesen 2 miljoen euro. ‘Iemand die door de nieuwe trainer Arne Slot nog niet wordt gezien als schakel op het nieuwe middenveld van Feyenoord.’

‘Op de transferbalans van Arnesen staan een keur aan miskopen qua kwaliteit en uitgaven. Daarbij heeft hij nauwelijks een euro verdiend met het verkopen van Feyenoorders, ondanks zijn korte lijntjes met bevriende makelaars’, aldus Driessen, die ervoor pleit dat Arnesen onder curatele wordt gesteld. ‘De rvc moet dit doen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *