FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Henk Veerman in de zomer naar Feyenoord’

Volgens journalist Maarten Wijffels zou Feyenoord er goed aan doen om zich in de zomer te versterken met Heerenveen-goalgetter Henk Veerman. Dit zegt hij in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

“Is het nou een optie om bijvoorbeeld Henk Veerman te halen? Het is wel een jongen waarmee je kan doorvoetballen. Spelers kunnen daar onder komen.” Eerder claimde journalist Sander de Vries al dat Heerenveen ‘wel mee zou willen werken aan een transfer van de Volendammer, mocht er een club komen’.

Ook de naam van Rai Vloet wordt genoemd, maar clubwatcher Mikos Gouka ziet er allemaal niet al te veel heil in. “Ik heb juist het idee dat Feyenoord dat beleid achter zich wil laten. Over de grens kijken en jongere spelers die door kunnen groeien. Dus liever de Rai Vloet maar dan op 18-jarige leeftijd en hem dan in de Kuip laten doorgroeien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *