FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Meer dan de helft seizoenkaarthouders Feyenoord zien af van compensatie’

Meer dan de helft van de Feyenoord-supporters die een seizoenkaart hebben van de club zien af van restitutie. En dit betekend een grote meevaller voor de Rotterdammers.

Seizoenkaarthouders kunnen sinds vorige maand aangeven of ze hun geld terug willen of niet. Feyenoord laat maandag weten ‘tevreden’ te zijn over het verloop van de campagne: als alle supporters om compensatie zouden vragen kost dat 15 miljoen euro, maar de Rotterdamse club verwacht minimaal de helft van het totaalbedrag niet terug te hoeven betalen.

‘Het volledig of deels afzien van tegemoetkoming is voor de club een grote steun in deze moeilijke corona-tijden’, luidt het statement op de officiële website. ‘Feyenoord is enorm dankbaar voor deze steun en hoopt dat nog veel supporters dit voorbeeld zullen volgen. We overwinnen samen!’

Supporters die volledig afzien van tegemoetkoming, ontvangen als bedankje het ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’. Feyenoord speelde zondag voor het eerst in dat tenue en won uit bij FC Utrecht met 1-2. De mogelijkheid om een keuze door te geven loopt tot en met donderdag 20 mei.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *