FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV en Feyenoord azen op Eredivisie-spits van 15 miljoen euro’

Zowel PSV als Feyenoord azen op de handtekening van VVV-spits Giorgios Giakoumakis. Dit weet journalist Pedro Almeida te melden. Het is alleen wel de vraag hoeveel miljoenen zijn werkgever voor hem wilt ontvangen.

De bovengenoemde verslaggever stelt namelijk dat VVV hoog inzet: de nummer zestien van de Eredivisie zou liefst 15 miljoen euro willen hebben voor zijn spits. En met het oog op de coronapandemie en vooral de financiële gevolgen daarvan lijkt dat toch een brug te ver voor PSV en zéker voor Feyenoord.

Eerder vandaag werd Giakoumakis nog gelinkt aan een transfer naar Engeland. Championship-koploper Norwich City (de club van Tim Krul) zou hem willen hebben, evenals de beide Premier League-clubs Brighton & Hove Albion en Southampton.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *