FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Stefan de Vrij is beter dan Matthijs de Ligt’

Inter Milan is hard onderweg naar de titel in de Serie A. En Willem van Hanegem is onder de indruk van de topclub uit Milaan. In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft hij:

“Uiteindelijk gaat het om die prijs. In dat opzicht kijk ik de laatste weken graag naar Inter in de Serie A. Ook tegen Cagliari. Elf punten voorsprong met acht wedstrijden te spelen, dat moet voldoende zijn. Dan pakt Stefan de Vrij dus de Scudetto. Dat heeft hij verdiend. Op het veld is hij erg bescheiden, hij speelt volledig in het belang van het elftal. Daarbuiten zou hij zich best wat meer op zijn borst mogen kloppen.”

Van Hanegem claimt namelijk: “De Vrij is gewoon de beste verdediger in de Serie A, ik vind hem al een lange periode duidelijk beter dan Matthijs de Ligt. De Vrij gaat de landstitel pakken, maar hier gaat het steeds over Virgil van Dijk. Terwijl De Vrij echt tot de allerbeste verdedigers ter wereld is gaan behoren. Alleen lijkt het wel of veel mensen het niet willen zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *