FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat Haps deze zomer bij een goed bod gaan’

Feyenoord lijkt deze zomer afscheid te gaan nemen van vleugelverdediger Ridgeciano Haps. Dit weet het doorgaans goed geinformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden. Bij een goed bod zijn ze bereid om mee te werken.

Haps beleefde een ijzersterke start van het seizoen en werd zelfs gelinkt aan een bedrag van ruim tien miljoen euro. Na een mysterieuze afwezigheid en regelmatige speeltijd als linksbuiten is de oud-AZ’er echter uit beeld geraakt. Hij wil inmiddels niet meer op die positie spelen, maar als linksback krijgt Tyrell Malacia de voorkeur.

Het contract van Haps (27) loopt af en dus wil de club deze zomer meewerken aan een transfer. Ondertussen heeft de club besloten om Uros Spajic te laten gaan. De huurling van FK Krasnodar heeft dit seizoen weliswaar veel minuten gemaakt, maar de optie tot koop is te duur bevonden en dus lijkt die optie weg te vallen.

Haps en Spajic zijn niet de enige vertrekkende verdedigers. Eric Botteghin vertrekt transfervrij uit De Kuip, waar Marcos Senesi naar verluidt voor miljoenen zal vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *