FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi en Lisandro Martinez op shortlist van FC Barcelona’

Feyenoord-mandekker Marcos Senesi en Ajax-verdediger Lisandro Martinez staan op het lijstje van FC Barcelona. Met dit nieuws pakt het medium El Mundo Deportivo uit.

De naam van Ajax-verdediger Martinez werd de afgelopen maanden al vaker genoemd bij Barça, maar Feyenoord-stopper Senesi wordt nu voor het eerst in verband gebracht met de club van trainer Ronald Koeman.

Mundo Deportivo is Barça op zoek naar een betaalbare, linksbenige centrumverdediger. Naast Senesi en Martínez staat wordt ook Real Betis-verdediger Aïssa Mandi in de gaten gehouden. Geld voor grote aankopen is er niet, waardoor Koeman het moet doen met transfervrije spelers en spelers die voor een relatief laag bedrag opgepikt kunnen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *