FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord versterkt zich met drie nieuwe scouts

Feyenoord heeft drie nieuwe scouts aangetrokken. Dit meldt de club via haar digitale huis. Mark Ruijl en Christos Akkas gaan per donderdag 15 april aan de slag bij Feyenoord, terwijl Bernard Schuiteman vanaf 1 juli begint in De Kuip. Ruijl zal als coördinator scouting en hoofd data scouting actief zijn. Schuiteman kwam als speler ook al in actie voor Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met het komst van het drietal. “De scouting uitbreiden en toekomstbestendig maken is een van onze speerpunten”, aldus Arnesen. “Met de komst van Mark, Christos en Bernard leggen we een solide basis voor een goed scoutingapparaat. Zo kunnen we werk maken van het halen van spelers die Feyenoord beter maken – zowel op sportief als op financieel gebied.”

De Deen heeft dan ook veel vertrouwen in de nieuwe scouts. “Met Mark hebben we een dataspecialist in huis gehaald die de basis moet vormen van het scoutingapparaat”, zo geeft hij aan. “Christos is een zeer talentvolle scout die in de top van het Griekse voetbal en internationaal zijn sporen heeft verdiend. En Bernard heeft bij diverse grote Europese clubs bewezen een neus te hebben voor voetbaltalent uit met name centraal-Europese competities.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *