FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-huurling uit selectie gezet bij FC Luzern

Feyenoord-huurling Jordy Wehrmann is uit de selectie van het Zwitserse FC Luzern gezet. De trainer Fabio Celestini zegt in het medium Blick dat dit om disciplinaire redenen is.

De Zwitserse krant weet dat Wehrmann vorige week te laat op de training verscheen bij zijn club. Daarnaast is zijn inzet tijdens de oefensessies niet voldoende. Er gingen zelfs geruchten dat de middenvelder een croissant zou hebben gegeten in de catacomben, maar dat nieuws wordt door Celestini ontkracht. “De enige reden waarom Jordy niet in de selectie zat, waren zijn trainingsprestaties. Die waren onvoldoende.”

In eerste instantie werd er gedacht aan een blessure of besmetting met het coronavirus, maar het gaat dus om een disciplinaire straf. Wehrmann vertrok tijdens de winterse transferperiode naar Zwitserland, maar zijn prestaties laten te wensen over. Luzern heeft een aankoopoptie bemachtigd in de onderhandelingen met Feyenoord, maar hoeft deze niet per se te lichten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *