FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman kan transfer maken naar het buitenland’

Joey Veerman blinkt uit in de Eredivisie en wordt gevolgd door de topclubs Ajax, PSV en Feyenoord, maar ook vanuit het buitenland is er belangstelling voor hem. Zo zou volgens het Turkse medium Fotomac Fenerbahce een oogje op hem hebben.

Hij is al twee seizoenen de grote man aan Friese zijde. De middenvelder hoopt die status deze zomer in te zetten op een mooie transfer. Hij liet al weten de Eredivisie-top als mooie opstap te zien, maar ook het buitenland sloot de Volendammer niet uit. Mogelijk komt die aanbieding dus vanuit Istanbul.

Fenerbahçe ziet in Veerman de ontbrekende creatieveling op het middenveld. Overigens is het maar de vraag hoe serieus we dit bericht daadwerkelijk mogen nemen. Turkse media zijn niet altijd even betrouwbaar, maar het genoemde medium schrijft tevens dat de clubleiding op een huurconstructie denkt in eerste instantie. Heerenveen zal hem echter willen verkopen in dat geval.

Heerenveen kampt al jaarlijks met een groot operationeel tekort. De club moet het huishoudboekje daarom sluitend krijgen door spelers te verkopen en deze zomer zal er vooral naar Veerman worden gekeken. Zijn naam werd al eens gelinkt aan ruim tien miljoen euro, maar het is onduidelijk of dat nog altijd de inzet is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.