FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Weer flinke tegenvaller voor Feyenoord-doelman Justin Bijlow’

Het zit Justin Bijlow dit seizoen niet mee. Hij is constant geblesseerd en ook afgelopen weekend ging het weer mis na een duel met Gyrano Kerk van FC Utrecht.

Zelf zei Bijlow al vrij snel dat hij er razendsnel weer bij zou zijn, maar inmiddels staan er toch wat vraagtekens achter de stelling dat hij ‘geen schade opgelopen zou hebben’. Bijlow traint namelijk nog altijd apart van de groep. “Hij staat op het trainingsveld, maar heeft, heb ik me laten vertellen, wel apart van de groep getraind”, vertelt journalist Dennis van Eersel in de Rijnmond Podcast.

Desondanks blijft er goede hoop dat Bijlow komend weekend tegen Vitesse weer kan keepen, al is dat nog onzeker. “De hoop dan wel verwachting is dat hij volgende week weer bij die groep van Feyenoord kan aanhaken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *