FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Ik heb het gevoel dat mijn tijd in Nederland voorbij is’

Eric Botteghin is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Feyenoord. Hij hoopt na de zomer actief te kunnen zijn in een andere competitie. Dit zegt hij in een gesprek met UOL.

“Ik heb het gevoel dat mijn tijd in Nederland voorbij is”, aldus Botteghin. “Ik heb gehouden van de tijd dat ik hier gewoond heb, maar ik ben nu 33 jaar oud. Ik wil iets nieuws proberen met een andere competitie, andere stadions, een andere cultuur en een andere speelstijl.”

Een terugkeer naar Brazilië is zeker een optie. “Ik ben Braziliaans. Daar is het voor mij begonnen en ik heb ook voor Inter B gespeeld. Natuurlijk zou ik willen zien hoe het is om in Brazilië te spelen, het land waar mijn familie en vrienden zijn”, zo geeft hij aan. “Maar ik sta overal voor open. Laten we kijken naar wat de mogelijkheden zijn die zullen verschijnen, zodat ik ze kan bestuderen en kan kiezen wat de beste optie is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.