FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bruno Martins Indi wil langer bij AZ blijven

Bruno Martins Indi heeft de intentie uitgesproken langer te willen blijven bij AZ. Hij wordt momenteel gehuurd van Stoke City waar hij nog een contract voor een seizoen heeft.

Martins Indi wordt door het Noordhollands Dagblad gevraagd naar zijn toekomst. “AZ past bij me, de manier van spelen staat me aan. En spelen bij AZ biedt me de kans op een Europees podium en het spelen om prijzen. Ik heb het enorm naar m’n zin en ik sta open voor een langer verblijf. Of dat er komt, is afhankelijk van meerdere partijen.”

In het bijzonder noemt Martins Indi het spelen om prijzen, omdat hij in zijn fraaie carrière nog nooit een hoofdprijs pakte. “Tweede plaatsen, een verloren bekerfinale met Porto, derde met Oranje op het WK. Ik wil een keer iets tastbaars, een beker omhoog houden. Ik heb honger, man. Ik móét een prijs winnen.” Hoewel hij in Engeland meer zou kunnen verdienen, is AZ om die reden interessanter. “Voor mijn sportieve doelen heb ik veel over.”

Martins Indi dook afgelopen zomer plotseling op bij AZ, nadat hij zes jaar eerder Feyenoord en daarmee Nederland verruilde voor een avontuur bij FC Porto. Via de Portugese topclub maakte hij eerst op huurbasis en vervolgens definitief de overstap naar Stoke City, waar hij nog tot 2022 onder contract staat. Bij AZ speelde Martins Indi dit seizoen 28 officiële wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *