FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat chronisch de fout in met aankopen’

Het is een feit dat veel spelers die Feyenoord aantrekt niet renderen in de Kuip. Een voorbeeld ervan is Dwight Tiendalli, die uitblonk bij FC Utrecht, maar na zijn transfer naar Feyenoord in 2006 gruwelijk door het ijs zakte in de Kuip.

“Ik kijk eerst naar mezelf, ik was ook nog niet helemaal klaar voor Feyenoord. Daardoor haalde ik niet mijn niveau”, blikt de voormalig vleugelverdediger terug bij RTV Utrecht.

“Er is geen visie en geen leiding, en de begeleiding ontbrak. Er was geen plan met mij. En dat is volgens mij nu nog zo”, vervolgt Tiendalli, die opmerkt dat ‘8 van de 10 aankopen het niet redden bij Feyenoord’. “Dan zit er structureel iets mis. Dat Kuipvrees noemen is te makkelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *