FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot gaat basisopstelling van Feyenoord veranderen’

Bij Feyenoord is Lutsharel Geertruida met vijf treffers in de Eredvisie, twee in het bekertoernooi en één in de Europa League de meest trefzekere verdediger van Feyenoord.

“Die statistiek over Koeman heb ik gelezen”, reageert de jongeling in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Terwijl ik rechtsback speel. Natuurlijk heeft elke speler zijn favoriete positie, maar voor nu is dit prima. Dit is de periode om door te breken en veel minuten te maken. Dat is nu voor mij het belangrijkste. Op de lange termijn hoop ik in de as van het veld te spelen.”

AD weet te melden dat er wat dat betreft goed nieuws is voor Geertruida: “Een positie waar Geertruida volgens ingewijden volgend seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot voor in aanmerking komt”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *