FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu voor vier seizoenen naar Sampdoria’

Het ziet ernaar uit dat Orkun Kokcu deze zomer Feyenoord zal gaan verlaten. Volgens het medium La Repubblica lonkt er namelijk een transfer naar het Italiaanse Sampdoria.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt onthulde maandag dat het management van Kökcü naar Rome is afgereisd. Het Twitter-account claimde een gesprek met SS Lazio, waar ook AS Roma als geïnteresseerde club werd genoemd. Het lijkt er echter op dat geen van de Romeinse clubs er met zijn handtekening vandoor gaat.

Het gesprek in Rome met het management van Kökcü zou namelijk plaats hebben gevonden met Sampdoria. Deze club zou tien miljoen euro willen betalen voor de Feyenoord-middenvelder. De Turks international zou een contract voor vier seizoenen kunnen ondertekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *