FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord contracteert nieuw lid van de technische staf

Dennis van der Ree zal aankomend seizoen aantreden in de technische staf van Feyenoord. Hij wordt daar analist. Dit laat hij zelf weten via zijn Twitteraccount.

Het is nu wachten op de officiële bevestiging van Feyenoord. De 42-jarige Rotterdammer heeft een band met de club, doordat hij als voetballer er in de jeugd speelde. Van der Ree brak niet door in de hoofdmacht, waarna hij voor FC Utrecht, NAC Breda, SC Cambuur en AGOVV uitkwam. Na zijn profcarrière ging hij het trainingsvak in. Sinds 2019 was hij assistent-coach bij FC Twente.

Met de komst van Van der Ree begint de nieuwe technische staf steeds meer vorm te krijgen. Arne Slot is uiteraard de nieuwe hoofdtrainer, terwijl hij zijn oude assistent Marino Pusic meeneemt. John de Wol, momenteel de rechterhand van Dick Advocaat, behoudt zijn huidige functie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *