‘Atletico Madrid meldt zich in de strijd om Marcos Senesi’

Marcos Senesi staat in de belangstelling van heel wat clubs en nu is daar ook de Spaanse grootmacht Atletico Madrid bijgekomen. Dit weet het Spaanse Don Balon te melden.

Het transfernieuws wordt bevestigd door het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt, dat weet dat er momenteel nog geen onderhandelingen met Atlético gaande zijn. Feyenoord hoopt Senesi deze zomer voor een recordbedrag van de hand te doen, om op die manier het enorme financiële gat te vullen.

Senesi verkaste in de zomer van 2019 bij Feyenoord, waar hij zich na een aanpassingsperiode definitief in de basis heeft geknokt. De verdediger behoort momenteel tot een van de sterkhouders in Rotterdam-Zuid. Dit seizoen kwam hij verspreid over alle competities 36 keer in actie. Het leverde hem een plek in de voorselectie van de Argentijnse voetbalploeg op. Het viel ook andere clubs op: volgens geruchten staat hij ook op de lijst van onder meer FC Barcelona, Inter en Napoli.

Mikos Gouka, Feyenoord-clubwatcher voor het Algemeen Dagblad, opperde in de voetbalpodcast van de krant een mogelijke opvolger. Danilho Doekhi beschikt volgend jaar over een aflopend contract bij Vitesse. “Hij komt uit Rotterdam, maar in de opleiding hebben ze nooit interesse getoond. Het zijn wel de spelers waar Feyenoord zich op moet richten. Dan is het nog geen zekerheid dat ze uitgroeien tot topverdedigers”, aldus Gouka.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *