FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder (19) verlaat de club om arts te worden

De 19-jarige middenvelder Splinter de Mooij heeft besloten om Feyenoord deze zomer te gaan verlaten. Hij wil zich volledig gaan focussen op zijn opleiding om arts te worden.

De Mooij speelt sinds 2013 in de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij in 2018 een driejarig contract ondertekende. Het was voor de jonge middenvelder een droom die uitkwam. Drie jaar later besluit hij echter om het voetbalwereldje gedag te zeggen en zich volledig te gaan richten op een carrière als arts.

‘Na zeven geweldige jaren bij Feyenoord heb ik vandaag Feyenoord laten weten de club te zullen verlaten om mijn tweede droom waar te gaan maken, namelijk om arts te worden’, laat De Mooij via Instagram weten. ‘In september van dit jaar start ik met mijn studie geneeskunde.’

De Mooij speelde zijn wedstrijden voor Feyenoord O21, dat dit seizoen nauwelijks competitieve duels mocht spelen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.