FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Barcelona overweegt sterspeler van Feyenoord over te nemen’

Marcos Senesi heeft zich in de kijker gespeeld van FC Barcelona. In de Italiaanse media laat Stefano Antonelli, die deel uitmaakt van het management van Senesi, weten:

“Koeman kende zijn kwaliteiten al voordat hij terugkeerde naar Spanje. De grote clubs proberen de concurrentie vaak af te troeven en bij een club als Barcelona zou hij in zijn eerste jaar gewoon vijftien tot twintig wedstrijden kunnen spelen.”

FC Barcelona is wat kamp-Senesi betreft dus een serieuze optie. Antonelli laat echter alle opties open. “Zijn situatie is een beetje raar. We praten met de club en met andere clubs, maar we hebben geen idee waar hij volgend seizoen speelt. Napoli? Dat zou ook een welkome optie zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *