FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste maakt zomerse transfer van 20 miljoen’

Jeremiah St. Juste heeft zich in de kijker gespeeld van Bayern Leverkusen. Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Bayer Leverkusen is geïnteresseerd in Jeremiah St. Juste, zo claimt het Duitse Sport1.

De 24-jarige verdediger valt dit seizoen op met zijn stabiele prestaties bij FSV Mainz 05, dat de laatste tijd bezig is aan een opmars in de Bundesliga. St. Juste, die onlangs werd opgeroepen voor Oranje maar nog niet debuteerde, heeft een contract tot medio 2023 bij zijn huidige werkgever.”

Volgens de Duitse media moet Leverkusen wél grof betalen voor zijn doelwit. Mainz zit namelijk behoorlijk hoog in de boom voor St. Juste en vraagt naar verluidt 15 tot wel 20 miljoen euro. Door het doorlopende contract van de verdediger bevindt de nummer twaalf van de Bundesliga zich in een uitstekende onderhandelingspositie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.