FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sevilla wil Orkun Kokcu deze zomer overnemen van Feyenoord’

Het Spaanse Sevilla hoopt deze zomer Orkun Kokcu te kunnen overnemen van Feyenoord. Hij werd recentelijk in verband gebracht met AC Milan, AS Roma, SS Lazio, Arsenal, Tottenham Hotspur, Leicester City en Leeds United. Volgens Estadio Deportivo wil Sevilla al deze clubs aftroeven.

Technisch directeur Monchi heeft vernomen dat hij voor ‘slechts’ tien miljoen euro op te halen is, aangezien de clubleiding de transferinkomsten hard nodig heeft door de coronacrisis en de tegenvallende prestaties.

Kökcü zelf wil de transfer graag maken. Eerder ging het gerucht dat hij deze zomer voor AC Milan wil tekenen, maar Sevilla zou hem inmiddels als topprioriteit hebben bestempeld. De Feyenoorder ziet ook de werkgever van Luuk de Jong wel zitten als nieuwe club, zeker nu hij heeft vernomen dat coach Julen Lopetegui hem graag naar de club ziet komen.

Wat Sevilla betreft komt deze transfer nog voor het EK rond. De Feyenoorder is weliswaar geen vaste waarde bij Turkije, maar deelname aan het eindtoernooi zou nog wel een waardevermeerdering kunnen geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *