FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-aanvaller maanden niet inzetbaar vanwege blessure

Feyenoord kan de komende maanden niet beschikken over de 18-jarige aanvaller Aliou Balde. Hij wordt namelijk op korte termijn geopereerd aan zijn knie. Dit meldt de club via haar digitale huis.

De 18-jarige vleugelaanvaller is geblesseerd aan zijn knie en moet daar operatief aan geholpen worden. Het herstel zal vervolgens enkele maanden duren, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie zal komen en ook een deel van de voorbereiding op de volgende voetbaljaargang zal moeten missen.

Balde kwam in januari van dit jaar naar Feyenoord. De jeugdinternational van Senegal bewees zich op het WK Onder 17 bij de Rotterdamse scouts en werd overgenomen van Diambars de Saly Dourbel in zijn vaderland. Daarmee werd hij uit handen gehouden van Borussia Dortmund, dat ook geïnteresseerd zou zijn geweest. De vleugelaanvaller maakte sindsdien veertig speelminuten voor de Rotterdammers, verspreid over drie Eredivisiewedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *