FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en PSV willen toeslaan nu Ajax niet overtuigt is’

Mohamed Essakkati zal niet de overgang gaan maken van VVV Venlo naar Ajax. De Amsterdammers zijn namelijk niet overtuigt genoeg van zijn kwaliteiten. Essakkati zal nauwlettend in de gaten gehouden blijven worden, zo weet Ajax Showtime, maar voorlopig zal de talentvolle spelmaker het shirt van de Amsterdammers niet dragen.

Daardoor nemen de kansen voor Feyenoord en PSV weer toe. De twee topclubs hadden de 15-jarige eerder al op stage en zouden wél geïnteresseerd zijn.

Of de VVV-technicus op Ajax wil wachten, is dus nog maar de vraag. Ajax Showtime schrijft dat de kans ‘groot’ is dat één van de andere clubs met interesse er nu met Essakkati vandoor gaat. Dat betekent dat PSV en Feyenoord in een transferstrijd om het talent verwikkeld zouden kunnen raken.

Ajax kiest ondertussen voor de eigen jeugdspelers en een drietal talenten dat eerder al werd aangetrokken. Yoram Boerhout (Heerenveen, 16 jaar) Stanis Idumbo Muzambo (KAA Gent, 15 jaar) en Freek Entius (AFC’34, 14 jaar) zullen vanaf volgend seizoen in de Amsterdamse opleiding te bewonderen zijn. Ook zouden er nog een aantal Deense spelers op proef zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *