FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ridgeciano Haps gaat voor Suriname spelen

Feyenoord-verdediger Ridgeciano Haps zet zijn interlandloopbaan voort bij Suriname. Dit heeft de bond inmiddels bevestigt.

Ook oud-Feyenoorder Mitchell te Vrede heeft besloten om international te worden voor dit land. Het nationale team staat onder leiding van bondscoach Dean Gorré en heeft wel meer spelers met een Eredivisie-achtergrond succesvol benaderd.

In maart vertelde Gorré aan Voetbal International: “We gaan hoe dan ook de Surinaamse geschiedenisboeken in. Ook om andere redenen zijn de eerste wedstrijden heel belangrijk. Die moeten het enthousiasme onder de bevolking en de sponsors verder aanwakkeren. Zodat mensen echt gaan geloven wat wij al tijden prediken: dat het mogelijk is met Suriname een WK te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *