FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Veel spelers bij Feyenoord zijn klaar met Dick Advocaat’

Veel spelers binnen de selectie van Feyenoord vinden het spelen momenteel onder trainer Dick Advocaat maar niets. Dat claimt auteur en fan Michel van Egmond te weten in de podcast Dick Voor Mekaar van Voetbal International.

“Je kunt het Dick kwalijk nemen dat er zoveel spelers gewoon geen zin meer hebben om voor hem te voetballen. Hij is essentie aangesteld om dat elftal te beïnvloeden en te laten doen wat hij wil. Dat gebeurt niet. De helft doet dat gewoon niet. Dat heeft hij niet goed gedaan”, zegt Van Egmond enkele dagen na de pijnlijke 3-2 nederlaag bij ADO Den Haag.

Clubwatcher Martijn Krabbendam vult aan: “Het is ook een beetje apart. De Advocaat van tien jaar geleden had oorlog gemaakt en bij wijze van spreken Berghuis zijn strot afgebeten. Hij krijgt vaak de kritiek dat hij de spelers zo afzeikt, maar ik vind dat dat wel meevalt.”

Van Egmond besluit: “Als je na de wedstrijd in Den Haag over je eigen spelers zegt dat ze dikke salarissen krijgen, dan weet jij ook dat dat iets is waar je profvoetballers kwaad mee krijgt. Misschien wil hij dat wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.