FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Trabzonspor wil verrassen met komst van Steven Berghuis’

Het Turkse Trabzonspor heeft een oogje op Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis. Dit weet het medium Fotomac althans te melden. De Turken zouden hem in ieder geval voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen al binnen willen hebben.

Een belangrijke reden die door de bron wordt aangevoerd is zijn multi-inzetbaarheid (linksbuiten, rechtsbuiten en op ‘tien’).Fotomac is verder op de hoogte van de ontsnappingsclausule van 4 miljoen euro. Het is echter natuurlijk wel de vraag of Berghuis zelf heil ziet in de Süper Lig, waarin Trabzonspor vrijwel zeker vierde wordt dit seizoen. Dit zou ‘slechts’ Conference League-voetbal betekenen volgend jaar; Berghuis lijkt zelf in ieder geval wel op een Champions League-club te hopen, mocht hij besluiten te vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *