FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Udinese heeft interesse in Sven van Beek’

Het Italiaanse Udinese heeft interesse in Sven van Beek. Dit weet Voetbal International vandaag te melden. Volgens het weekblad volgt Udinese Van Beek al langere tijd.

De mandekker speelt sinds de winterstop op huurbasis voor Willem II, waar hij heeft afgerekend met het nodige blessureleed. Hij kwam tot dusver elf keer in actie voor de Tricolores, maar schreef afgelopen weekeinde wel een pijnlijk Eredivisie-record op zijn naam. Hij maakte tegen FC Utrecht de zevende (!) eigen goal in zijn carrière, meer dan welke andere speler ooit.

Een langer verblijf in Tilburg behoort ook nog tot de mogelijkheden als Willem II zich weet te handhaven in de Eredivisie. De ploeg van coach Zeljko Petrovic staat momenteel één puntje boven nummer zestien FC Emmen. Daarnaast sprak Van Beek al met clubs uit de subtop van de Eredivisie, weet VI.

Udinese staat momenteel elfde in de Serie A. Van Beek zou bij de Italiaanse club de concurrentie moeten aangaan met Bram Nuytinck. Ook Thomas Ouwejan, Marvin Zeegelaar en Jayden Braaf zijn actief voor de ploeg van coach Luca Gotti.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *