FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie krijgt rol in technische staf bij Feyenoord

Robin van Persie krijgt volgend seizoen een rol toebedeeld in de technische staf van Arne Slot bij Feyenoord. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal wordt trainer van Feyenoord O16 en krijgt een rol bij de hoofdmacht.

Van Persie treedt daarmee weer officieel in dienst van Feyenoord. Hij maakt vanaf komend seizoen deel uit van de technische staf die onder leiding staat van de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot.

“Na mijn actieve profcarrière ben ik begonnen met het oriënteren op dingen in het voetbal die ik leuk vind om te doen”, reageert de oud-spits (37) op de website van zijn club. “Ik ben daarom ontzettend blij dat ik vanaf volgend seizoen dagelijks mijn kennis vanuit mijn profcarrière over mag brengen naar de nieuwe generatie. Dat ik dat dan juist bij Feyenoord kan doen, maakt het extra bijzonder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *