FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joshua Zirkzee levert Bayern geen 15 miljoen op en keert weer terug’

Het Italiaanse Parma huurde dit seizoen Joshua Zirkzee van Bayern Munchen en konden hem na het seizoen overnemen voor 15 miljoen euro. Maar dat gaat nu niet door want ze zijn gedegradeerd.

Omdat hij in München amper een kans kreeg in het eerste elftal, stuurde Bayern hem in de winterse transferperiode naar Parma. Vier maanden later is Parma gedegradeerd en vertrekt Zirkzee met een illusie armer uit Italië.

Het zou sowieso de vraag zijn geweest of Parma bereid was om 15 miljoen euro te betalen voor Zirkzee. De spits kwam tot slechts vier wedstrijden, waarvan niet één keer als basisspeler, en is nu uit de roulatie met een ernstige knieblessure.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *