FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Amsterdammer (21) aangehouden voor explosies bij Rotterdamse cafés

De politie heeft vrijdagavond een 21-jarige Amsterdammer aangehouden vanwege verschillende explosies in Feyenoord-cafe’s in Rotterdam. Telkens waren Feyenoord-cafés het doelwit. Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade is groot.

De politie sluit niet uit dat er de komende tijd nog meer aanhoudingen verricht worden. Er wordt onderzocht wat het motief van de verdachte is, maar verwacht wordt dat het te maken heeft met De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax van aanstaande zaterdag. ‘Het onderzoek naar deze reeks explosies gaat dan ook onverminderd verder’, valt er te lezen in het statement van de politie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.