FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gaat zondag geen erehaag maken voor Ajax

Aanstaande zondag staat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax weer op het programma. En de Rotterdammers zullen voorafgaand aan dit duel geen erehaag maken voor de landskampioen.

Dat bevestigt trainer Dick Advocaat op de persconferentie vandaag. ”Bij deze wil ik ook Ajax feliciteren met hun prachtige prestatie. De beker en het kampioenschap, dat is natuurlijk uitstekend. Het is niet de gewoonte in Nederland om een erehaag te vormen, dus we zullen ze netjes de hand geven en feliciteren. Niet meer dan dat.”

Een journalist van de NOS haakt daar op in: “Je kan toch een traditie beginnen? Je klinkt een beetje zuur…” Waarop Advocaat countert: “Nee, ik geef net aan dat het een prachtige prestatie is. In Nederland doen wij dat niet, waarom moeten wij nu weer het voortouw nemen om dat te doen? We geven ze een hand en feliciteren ze en dat is genoeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.