FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis neemt beslissing over transfer naar Trabzonspor’

Trabzonspor werd vorige week genoemd als één van de clubs die interesse heeft in Steven Berghuis maar een transfer lijkt deze zomer niet voor de hand te liggen.

Clubwatcher Dennis van Eersel vertelt de Turkse krant Damga: “Ik weet niet of er een specifieke aanbieding van Trabzonspor ligt, maar ik denk dat hij deze zomer naar een andere club gaat. Zijn gelimiteerde transfersom bedraagt vier miljoen euro en ik denk dat een transfer naar een andere club goed voor hem is.”

Dennis Kranenburg laat weten: “Het is zeer waarschijnlijk dat hij Feyenoord deze zomer verlaat, maar ik betwijfel of dat een transfer naar Trabzonspor betreft. Hij presteert uitstekend en grotere clubs zullen aan hem denken. Maar mocht het Trabzonspor lukken om hem te halen, dan is hij zeker een aanwinst voor ze. In dat geval zie ik hem echter eerder blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.