FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-supporters op de vuist met politie bij afsluitende training

Bij de afsluitende training van Feyenoord in aanloop naar de klassieker met Ajax is het erg onrustig geweest. Waar de afsluitende training voor de wedstrijd tegen de aartsrivaal traditiegetrouw drukbezocht is, was er zondag geen publiek welkom. Toch verzamelden zich honderden supporters rond trainingscomplex 1908.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat de supporters fakkels en zwaar vuurwerk bij zich hadden. Het zware vuurwerk dat werd afgestoken, zorgde voor huilende kinderen. In een video die verslaggever Peter Groenendijk op Twitter plaatst, is te zien dat de aanwezige politie wordt bekogeld door hooligans van Feyenoord.
Advertentie

Een supporter laat aan de krant weten dat de aanwezigheid van de Mobiele Eenheid (ME) en de explosies van afgelopen week in Rotterdam bij twee supporterscafés van Feyenoord zaterdag voor een grimmige sfeer zorgden. Er zou ‘oneindig vaak’ de leus Joden aan het gas zijn gescandeerd. Een groep supporters raakte slaags met de ME, die diverse arrestaties heeft verricht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *