FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi is nog maar 10 miljoen euro waard’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Analist Marion Been is kritisch op de prestaties van Marcos Senesi de laatste tijd. En daarom denkt hij dat zijn transferwaarde de laatste tijd erg is gekelderd.

“Senesi is een speler die Feyenoord in de toekomst kan verkopen”, begint Been bij Goedemorgen Eredivisie. “Hij is door ons allemaal geroemd en zou twintig of dertig miljoen moeten kosten. Maar nu zie je momenten waarop hij tekortkomt. Hij is heel kwetsbaar met lopende mensen.”

Been komt vervolgens met voorbeelden van Senesi-fouten tegen Vitesse en ADO Den Haag. “Hij oriënteert zich niet goed – en dat heeft misschien ook met scherpte te maken. Soms is het schrijnend. Na de verloren kwartfinale van de KNVB (tegen sc Heerenveen, red.) is het bij Feyenoord gewoon een stuk minder geworden en ook Senesi heeft daar last van.”

“Er werden bedragen van twintig of dertig miljoen genoemd, maar nu is hij – hopelijk – nog tien miljoen waard. Zulke spelers kunnen Feyenoord redden, maar je ziet zijn problemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.