FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Einde carriere dreigt voor Feyenoord-spits Lucas Pratto’

Lucas Pratto liep gisteren in het duel met Ajax een ware horrorblessure op. Zijn enkel klapte dubbel in een duel met Davy Klaassen en na de wedstrijd is hij direct geopereerd. De Telegraaf denkt dat dit wel eens het einde van zijn loopbaan kan betekenen.

De krant schrijft op maandagochtend: “De Zuid-Amerikaanse spits en ex-ploegmaat van Lionel Messi bij Argentinië, kwam als invaller in het veld met nog dik tien minuten te spelen. Pratto kwam niet in het stuk voor, en besloot een beetje uit wanhoop op Klaassen af te gaan toen die in de slotminuut de bal had. Zijn sliding leek woest en klungelig, waarbij ook nog eens de punt van zijn schoen in het gras bleef steken. Daarna gleed hij met het volle gewicht over zijn eigen onderbeen en voet heen. Daarbij kwam zijn voet 180 graden de andere kant uit te staan.”

Men vervolgt: “De beelden gingen al direct de wereld over en worden vooral in Zuid-Amerika als vreselijk schokkend ervaren. Pratto wordt over een paar weken 33 jaar en leek al op zijn retour. Als hij een lang revalidatietraject in gaat, kan dit wel eens het einde van zijn carrière betekenen.”

Bryan Linssen zei gisteren na de wedstrijd: “Hij lag in de kleedkamer en ik heb hem alleen een hand kunnen geven. Er viel niet veel te zeggen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *