FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord stelt Arne Slot én supporters meteen teleur’

Arno Vermeulen zei onlangs in de NOS Voetbalpodcast dat Jonas Svensson deze zomer de overstap zou maken naar Feyenoord, maar dit lijkt voorbarig te zijn geweest.

Twitter-fenomeen Feyenoord Transfermarkt reageert dinsdagavond: “Er is binnen Feyenoord momenteel niets concreets betreft inkomende transfers. En dus ook geen Jonas Svensson. ‘Eerst het seizoen afronden en kijken wat de restitutiecampagne op gaat leveren’, klinkt het op Zuid.”

Svensson heeft een aflopend contract in Alkmaar. AZ wil hem graag behouden, maar zelf zou hij een uitgesproken voorkeur voor het buitenland hebben. Ondertussen is er dus ook nog de optie om zich bij Feyenoord te herenigen met trainer Arne Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.