FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum tekent voor drie jaar bij Bayern Munchen’

De Turkse voetbaljournalist Ekrem Konur linkt Georgino Wijnaldum aan een avontuur bij de Duitse grootmacht Bayern Munchen.. Eerder dit seizoen werd Wijnaldum nog als onhaalbaar bestempeld, maar het uitblijven van een doorbraak in Catalonië zou alles hebben veranderd.

Naar verluidt zijn de onderhandelingen over een driejarige verbintenis inmiddels gaande.

Wijnaldum heeft een aflopend contract bij Liverpool. De Oranje-international had voor verlenging kunnen kiezen, maar beide partijen kwamen niet tot overeenstemming. Daarbij werd Barcelona veelvuldig als reden genoemd. Nu dreigt Bayern er dus met zijn handtekening vandoor te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *