FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen: ‘Feyenoord moet afscheid nemen van Leroy Fer’

Feyenoord ging afgelopen zondag hopeloos met 0-3 ten onder tegen Ajax. Leroy Fer miste een penalty, maar volgens Johan Derksen ging er wel meer mis bij de middenvelder.

“Als je verantwoordelijk bent voor de toekomst van Feyenoord, dan is je een hoop duidelijk geworden”, vertelt Derksen in Veronica Inside. “Met Fer kan je niet meer verder. Hij kan het allemaal niet meer belopen. Daar moet je afscheid van nemen. Die spits (Bozeník, red.) kan je vergeten.”

“Die kan niet voetballen en dat leert hij ook niet”, vervolgt Derksen. “Die heeft geen gevoel en kan geeneens een bal aannemen. Teixira is een slapzak, die is overal mislukt en je begrijpt nu waarom. Wat een slap jochie is dat! Zo kon je precies zien waar je wat aan hebt. Als Berghuis niet meedoet, is het ontzettend armoedig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.