FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen maakt gehakt van Feyenoord-viertal

Afgelopen zondag ging Feyenoord met 0-3 onderuit tegen Ajax. Analist Johan Derksen was nou niet bepaald onder de indruk van het spel van de Rotterdammers.

Bij Veronica Inside vertelt hij: “Als je verantwoordelijk bent voor de toekomst van Feyenoord, dan is je een hele hoop duidelijk geworden. Met Leroy Fer kun je niet verder. Die kan het allemaal niet meer belopen, die kan het niet meer bijbenen. Daar moet je afstand van nemen.” Daar voegt Derksen aan toe: “Die spits (Róbert Bozeník, red.) kun je vergeten. Hij kan nu niet voetballen, die leert het nooit. Hij heeft geen gevoel. Hij kan niet eens een bal aannemen.”

Wim Kieft snapt wel dat coach Dick Advocaat de voorkeur gaf aan Bozeník: “Als je nou vraagt: wie is de beste spits van Feyenoord? Als je dit seizoen niet hebt gezien, dan is dat Nicolai Jörgensen. Maar als je die gozer elke dag ziet trainen, slappe hap… Ik bedoel: ik zag hem ook weer invallen… En dan kom je uiteindelijk bij Bozeník uit. Maar ik moet ook eerlijk zeggen: die kan er niet zoveel van. Die kan je niet eens een bal in zijn voeten spelen.”

Derksen is nog niet klaar met zijn klaagzang, hij geeft óók al niet hoog op van João Teixeira: “Ach, wat een slapzak is dat, joh. Die is overal mislukt, maar je begrijpt nu waarom. Wat een slap jochie is dat! En Tyrell Malacia die denkt dat hij Jezus is, die zich misdraagt met dat domme gedoe met die Davy Klaassen. Toen had Dick al moeten zeggen: ‘Kom jij maar douchen’, want hij was toen al helemaal de weg kwijt. En dan pakt hij een rode kaart op het moment dat je geen rode kaart moet pakken, want je hebt elf tegen tien…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.