FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat voert wijziging door in Feyenoord-basis’

Zondag sluit Feyenoord het seizoen af met een wedstrijd tegen RKC Waalwijk. En de verwachting is dat spits Robert Bozenik zal gaan starten in de basis.

Het Algemeen Dagblad weet dat Bryan Linssen door een liesblessure waarschijnlijk niet in actie komt. “Naast Linssen is Lucas Pratto ook uit de roulatie en dat maakt dat Advocaat alleen Nicolai Jörgensen en Robert Bozeník voor handen heeft voor de wedstrijd met de ploeg van trainer Fred Grim.”

“Jörgensen speelde donderdag tegen Heracles Almelo 75 minuten en vroeg toen om een wissel. Bozenik was zijn vervanger. De kans lijkt groot dat de laatste dit keer aan de wedstrijd mag beginnen met de Deen eventueel als zijn vervanger in de slotfase”, aldus het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *