FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena in de zomer naar Stade Rennes’

Tonny Vilhena zal in de zomer waarschijnlijk een transfer gaan maken. Hij speelt nu voor het Russische Krasnodar maar de kans is groot dat hij die gaat verruilen voor een contract bij Stade Rennes.

De Russen hebben Vilhena en zijn management bevestigd dat een transfer bespreekbaar is, mits er een acceptabel bod op tafel komt. Met Stade Rennes in Frankrijk kwam Krasnodar al tot een akkoord, maar de middenvelder heeft ingezet op een grotere club voor volgend seizoen.

Volgens het Italiaanse medium zijn er verschillende opties. Het Franse Olympique Marseille bijvoorbeeld, maar op dit moment zou vooral de Serie A lonken. Atalanta Bergamo en Sampdoria hebben hun interesse al kenbaar gemaakt, maar ook AS Roma en Napoli denken serieus aan de oud-Feyenoorder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *