FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi moet Feyenoord vijftien á achttien miljoen opleveren’

Feyenoord wil deze zomer en bedrag vangen tussen de vijftien en achttien miljoen euro voor Marcos Senesi. AC Milan is in hem geinteresseerd en voor dat bedrag mag hij de overstap maken. Dit weet La Gazzetta dello Sport te melden.

De Rossoneri is bezig met een renovatie achterin en weet nog niet zeker of spelers als Alessio Romagnoli en Fikayo Tomori volgend seizoen nog wel in San Siro spelen. De komst van de stopper van Feyenoord wordt dan ook serieus voorbereid, valt te lezen in de roze sportkrant.

Senesi heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip en Feyenoord verwacht een bedrag tussen de 15 en de 18 miljoen euro. Milan is zich daar van bewust en wil dat bedrag betalen als ze definitief tot onderhandelingen over gaan. Na de cruciale competitiewedstrijd van komend weekend tegen Atalanta, waarin een Champions League-ticket op het spel staat, weet de club meer.

In de zomer van 2019 kwam de linksbenige stopper na ruim drie seizoenen in dienst van San Lorenzo naar Rotterdam. Na een moeizaam begin speelde Senesi zich in de basis en ondertussen is hij één van de steunpilaren van het elftal van trainer Dick Advocaat. In twee seizoenen kwam hij tot 48 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij vier doelpunten maakte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *