FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guus Til speelt na de zomer voor Feyenoord’

Guus Til lijkt na de zomer voor Feyenoord te spelen. Dit weet het Russische medium Eurostavka te melden. De Rotterdammers zouden er helemaal uit zijn met zijn werkgever Spartak Moskou.

In de zomer van 2019 vertrok de middenvelder van AZ naar Moskou voor maar liefst 16 miljoen euro, maar bij Spartak kwam hij er helemaal niet aan te pas. Momenteel speelt Til op huurbasis in de Bundesliga bij SC Freiburg, maar ook daar maakt hij niet al te veel speelminuten…

Het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt maakte al in een eerder stadium melding van interesse van Feyenoord in een samenwerking met de oud-AZ’er, maar toen werd gemeld dat de Russen een huursom van maar liefst 1,7 miljoen euro wilden zien. Het is niet waarschijnlijk dat ze daaraan vastgehouden hebben, omdat dat geld helemaal niet beschikbaar is in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord en Spartak zouden dus een akkoord hebben gesloten over een verhuurperiode van Til in De Kuip van één jaar. Daarmee is Til de eerste échte aanwinst van de nieuwe coach Arne Slot, die het stokje na de play-offs om Europees voetbal van Dick Advocaat overneemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *