FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KNVB begrijpt helemaal niets van Feyenoord-spelers

Feyenoord spelde afgelopen zondag in een lege Kuip tegen RKC Waalwijk. In de tweede helft werd er opeens ingebroken door een groep supporters die een hoop vuurwerk afstaken. De spelers van de Rotterdammers begonnen toen te klappen.

De openbaar aanklager van de KNVB heeft inmiddels een onderzoek ingesteld en de bond snapt niets van de actie van de selectie van coach Dick Advocaat. Een woordvoerder zegt in het Algemeen Dagblad: “Er zijn duidelijke afspraken dat spelers gelijk naar binnen gaan als er vuurwerk op het veld wordt gegooid. Wij snappen dan ook niet dat de spelers van Feyenoord op het veld bleven applaudisseren en de supporters daarmee belonen voor eerst het plegen van huisvredebreuk en daarna het gooien van vuurwerk op het veld.”

Steven Berghuis liet zondag na het laatste fluitsignaal een heel ander geluid horen: “Het is vanuit iets heel positiefs bedoeld. Het is om ons te steunen richting de play-offs. We klapten richting de supporters om de rust te bewaren. Ik denk dat wanneer je wegloopt, dat dit bijna geen zin heeft. Zo hebben we het, denk ik, goed opgelost.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *