FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord neemt clubarts over van concurrent AZ

Joost van der Hoek gaat Casper van Eijck aflossen als nieuwe clubarts van Feyenoord. Hij komt over van AZ waar hij twaalf jaar werkzaam was.

Ook van Eijck was twaalf jaar in functie: hij blijft wel betrokken bij Feyenoord, maar zal een stapje terugdoen en plaatsmaken voor Van der Hoek. “Met Joost halen we, op voorspraak van Casper zelf, een meer dan waardig vervanger die voor ons fulltime aan de slag gaat”, vertelt technisch directeur Frank Arnesen aan de Feyenoord-kanalen. “Een arts met ontzettend veel expertise en ervaring op het hoogste niveau van de voetballerij.”

De in Barendrecht woonachtige Van der Hoek reageert verheugd op zijn ‘transfer’. “Ik woon onder de rook van Rotterdam en heb mijn opleiding genoten in het Erasmus MC, waar ik Casper natuurlijk goed van ken. Mij wordt nu de mogelijkheid geboden om wat dichter bij huis bij Feyenoord als fulltime clubarts aan de slag te gaan. Dat is een prachtige kans bij een fantastische club die ik met beide handen aangrijp.”

Van der Hoek wordt herenigd met Slot en Pusic, die komend seizoen als hoofdtrainer en assistent-trainer aan de slag zullen gaan. AZ maakt overigens niet veel woorden vuil aan diens vertrek. ‘AZ bedankt de in Barendrecht woonachtige Van der Hoek voor zijn inzet en professionaliteit en wenst hem en zijn gezin veel geluk in de verdere toekomst’, laat het weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.