FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan meldt zich bij management van Marcos Senesi’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het ziet ernaar uit dat Marcos Senesi een mooie zomertransfer kan gaan maken. Een delegatie van AC Milan zou namelijk gesproken hebben met het management van de Argentijn. Dit weet Feyenoord Transfermarkt te melden.

Ondertussen buigt Senesi zich ook nog over een heel ander vraagstuk: zijn interlandcarrière. Senesi zit wel bij de Olympische jeugdploeg van Argentinië, maar dus níét bij de hoofdmacht (in tegenstelling tot Ajacied en concurrent Lisandro Martinez). Mogelijk besluit Senesi daarom wel om te switchen naar een loopbaan als international van Italië, wat gezien zijn roots mogelijk is. De Italiaanse bond heeft alvast een lijntje uitgegooid, en een transfer naar AC Milan zou natuurlijk een boost voor zijn kansen bij de Azzuri kunnen betekenen. 1+1=2?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.