FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Riechedly Bazoer verwacht deze zomer een transfer te gaan maken

Vitesse-speler Riechedly Bazoer verwacht deze zomer een transfer te gaan maken. Er is namelijk veel belangstelling voor de verdediger annex middenvelder.

Bazoer vertelt tegenover Omroep Gelderland zelfs lachend dat hij zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft voor Vitesse, dat zondagmiddag met 1-3 verloor van Ajax. “Als je een goed seizoen draait, is er interesse en ik ben ambitieus. Net zoals Tannane heb ik met Spors gepraat over mijn toekomst. Wat dat precies is, ga ik niet zeggen”, aldus de oud-Ajacied, die een goed seizoen doormaakte.

Waar zijn toekomst ligt, is momenteel nog wel onbekend. “We gaan kijken wat de opties zijn. Nederland, of het buitenland? Alles ligt open wat mij betreft, ik heb geen voorkeur. Het moet voor mij een perfect plaatje worden en ik neem zeker geen overhaaste beslissing”, legt Bazoer uit over zijn toekomst, die dus zeer vermoedelijk niet bij Vitesse ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *