FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord versterkt zich met Aleksandar Krajisnik

Feyenoord heeft de Zweedse jeugdspeler Aleksandar Krajisnik voor twee seizoenen aan zich verbonden. De zestienjarige middenvelder komt over van IFK Göteborg.

Krajisnik sluit aan bij Feyenoord O17. “Sasa is een zeer interessante speler die we al een tijdje volgen”, zegt technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord. “Technisch vaardig, een jongen met goed spelinzicht en veel loopvermogen. Komende zomer voegt hij zich bij Onder 17 van trainer Davey van den Berg, waar hij rustig de tijd krijgt om zich verder te ontwikkelen in een nieuw land, bij een nieuwe club, met nieuwe ploeggenoten. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat een groot talent als Sasa hier gaat slagen.”

Krajisnik geeft aan blij te zijn met zijn nieuwe stap. “Feyenoord gaf me gelijk een warm gevoel. Ik heb veel gesprekken gevoerd met de club, en ik geloof in de plannen die ze met mij hebben. Op termijn hoop ik door te kunnen breken richting Onder 21 en Feyenoord 1, maar eerst wil ik me verder ontwikkelen bij Onder 17. Voor dat team belangrijk worden is het eerste doel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *