FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jorgensen laat zich niet uit over zijn toekomst bij Feyenoord

Nicolai Jorgensen speelt al vijf jaar voor Feyenoord en lijkt wel een nieuw avontuur te kunnen gebruiken. Maar toch lijkt het niet uitgesloten dat hij na de zomer nog speelt voor de Rotterdammers.

Jörgensen zegt het allemaal nog niet te weten. “Ik heb nog niet de kans gekregen om er over na te denken”, zegt Jörgensen tegen ESPN. “Ik bereid me iedere wedstrijd voor alsof ik ga spelen en nu speel ik, dus neem ik het per wedstrijd. In de zomer zien we wel wat Feyenoord denkt. Ik heb nog niet met de nieuwe trainer (Arne Slot, red.) gesproken, ik denk dat dat gebeurt als het seizoen is afgelopen.”

Een voorkeur lijkt Jörgensen niet te hebben. “Ik sta er nog open in. Ik ben gelukkig hier. Wat er ook gebeurt, het is goed. Ik speel hier nu vijf jaar en ben hier gelukkig. Als ik blijf, geen probleem, maar als het voor Feyenoord beter is om een frisse kracht te brengen, is dat ook goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *